ALS Lenteloop

De ALS Lenteloop is een jaarlijks hardloop- en wandelevenement in Bilthoven, onder het motto ‘Samen leven, samen lopen’ trekken honderden deelnemers jaarlijks de wandelschoenen aan voor een stevige tocht door de stad. 

Op maandag 6 juni 2022 vindt de 7e editie van de ALS Lenteloop plaats! Een sportieve dag die we gezamenlijk feestelijk afsluiten! De 5 en 10km hardlopen zullen wederom op het programma staan, alsmede de 2,5km kidsrun, 5km wandelen en natuurlijk de 500m special.

Run voor fun en vier het leven!

De ALS Lenteloop is een evenement waarbij deelnemers hardlopend of wandelend een zelfgekozen afstand afleggen onder het motto ’samen leven, samen lopen’. Deelname is voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud en voor geoefende en minder getrainde lopers. Ook voor ALS-patiënten of deelnemers met een andere beperking wordt er weer een kort parcours uitgezet.

Doel is enerzijds om geld te werven voor onderzoek naar en medicatie voor ALS en anderzijds om een evenement te organiseren waarbij de gezamenlijkheid van samen lopen en samen het leven vieren voorop staat. Daarom wordt de dag weer feestelijk afgesloten met een topfeest met live-optredens!

Ik schrijf me in voor de ALS Lenteloop

Contactgegevens organisatie

Lenteloop Bilthoven
Merellaan 16
3722 AL Bilthoven

E-mail: info@alslenteloop.nl 
Website: www.alslenteloop.nl

Facebook: www.facebook.com/ALSlenteloop
Instagram: www.instagram.com/alslenteloop