Amsterdam City Swim

Op zondag 3 september 2023 duiken we weer in de Amsterdamse Grachten, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS én om de kwaliteit van leven van ALS-patiënten te verbeteren. De afgelopen jaren werd al meer dan 13 miljoen euro opgehaald!

Let’s make Waves!

Wil jij je ook inzetten tegen de spierziekte ALS? Meezwemmen kan individueel, met vrienden, familie, collega’s of andere dierbaren. Je kunt een team aanmaken om samen met jouw groep het water in te springen en om samen donaties te werven. Het parcours van 2 kilometer voert je door de historische grachten van onze hoofdstad. Let’s make waves!

Ben je ALS-patiënt? Uiteraard kun je ook meezwemmen. Dit kan geheel zelfstandig of met passende hulpmiddelen. Ga voor meer informatie over hoe je als patiënt deel kunt nemen naar deze pagina. ALS-patiënten hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Wel een steentje bijdragen maar niet zwemmend? Geen probleem! Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger bij de Amsterdam City Swim. Er zijn diverse functies beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor finish begeleider, runner of toezichthouder bij het water. Maar er zijn ook functies binnen de hospitality en bij de EHBO post. Daarnaast heb je de mogelijkheid jezelf te laten sponsoren om ook donatiegelden op te kunnen halen.

klik hier om in te schrijven of te doneren

 

Meer weten?

Stichting Amsterdam City Swim
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
035 – 3032000

E-mail: info@amsterdamcityswim.nl
Website: www.amsterdamcityswim.nl