Bijeenkomst: Fysiotherapie als je een spierziekte hebt

LOGO_VSN_DEF_ nieuw

De patiëntenvereniging Spierziekten Nederland organiseert informatiebijeenkomsten voor mensen met een spierziekte en hun naasten.

Bewegen is belangrijk, dat merken we nu we veel binnen zitten. Hoe blijf je in conditie, als je een spierziekte hebt? Fysiotherapie kan je helpen te leren omgaan met pijn, vermoeidheid en toenemende spierzwakte. Stel je vragen over training, valpreventie, pijn en vermoeidheid aan een gespecialiseerde fysiotherapeut.

● Zaterdag 20 maart 10.00-15.00 uur Tholen

Aanmelden

Meer informatie en inschrijven via: https://www.spierziekten.nl/spieracademie/bijeenkomst/fysiotherapie-als-je-een-spierziekte-hebt/

Spierziekten Nederland vraagt mensen om voor het bijwonen van een bijeenkomst lid te worden. Naast het bijwonen van bijeenkomsten biedt Spierziekten Nederland haar leden een magazine, een online nieuwsbrief en een persoonlijke digitaal documentatiecentrum. U kunt zich aanmelden op www.spierziekten.nl.

Kijk voor meer informatie en voor andere bijeenkomsten voor patiënten en naasten op de jaaragenda van de Spieracademie van Spierziekten Nederland.