Bijeenkomst voor partners en mantelzorgers: zorg in balans

LOGO_VSN_DEF_ nieuw

De patiëntenvereniging Spierziekten Nederland organiseert een bijeenkomst voor partners en mantelzorgers van mensen met een spierziekte.

Mantelzorg wordt er na verloop van tijd fysiek en emotioneel meestal niet makkelijker op. Hoe houdt u het vol? Hoe vindt u de balans tussen belasting en ontspanning? Hoe organiseert u een goed samenspel tussen professionele zorg en mantelzorg? Hierover kunt u informatie en tips horen en delen in de bijeenkomst van Spierziekten Nederland:

● Vrijdag 20 april 2018 14.00-16.00 uur Venray

Spierziekten Nederland vraagt mensen om voor het bijwonen van een bijeenkomst lid te worden. Naast het bijwonen van bijeenkomsten biedt Spierziekten Nederland haar leden een magazine, een online nieuwsbrief en een persoonlijke digitaal documentatiecentrum. U kunt zich aanmelden op www.spierziekten.nl.

Online cursus

Spierziekten Nederland biedt op de Spieracademie ook een online cursus voor mantelzorgers: Mantelzorg – zorgen voor een ander, zorgen voor jezelf. In de cursus wordt informatie gegeven over zorg en worden adviezen en ervaringen van mantelzorgers besproken. Kijk op: www.spieracademie.nl

Kijk voor meer informatie en voor andere bijeenkomsten voor patiënten en naasten op de jaaragenda van de Spieracademie van Spierziekten Nederland.