Informatiebijeenkomst over rolstoelen

LOGO_VSN_DEF_ nieuw

De patiëntenvereniging Spierziekten Nederland organiseert informatiebijeenkomsten voor mensen met een spierziekte en hun naasten.

Rolstoelen zijn er in vormen en maten. Onmisbaar voor je mobiliteit als je niet meer kunt lopen. Ze worden verstrekt door de gemeente als Wmo-voorziening. Hoe krijg je de rolstoel die je nodig hebt? Wie kan je adviseren? Wat kun je doen als je problemen hebt met je rolstoel? We wisselen ook ervaringen uit en bespreken met elkaar welke knelpunten we tegenkomen bij de verstrekking, service en onderhoud van rolstoelen. Welke acties zijn nodig om de problemen op te lossen?

● Vrijdag 9 november 2018 14.00-16.00 uur Baarn

Aanmelden

Spierziekten Nederland vraagt mensen om voor het bijwonen van een bijeenkomst lid te worden. Naast het bijwonen van bijeenkomsten biedt Spierziekten Nederland haar leden een magazine, een online nieuwsbrief en een persoonlijke digitaal documentatiecentrum. U kunt zich aanmelden op www.spierziekten.nl.

Overleg bij bij het oriënteren op en voor het aanvragen van een rolstoel met de ergotherapeut van uw ALS behandelteam. 

Kijk voor meer informatie en voor andere bijeenkomsten voor patiënten en naasten op de jaaragenda van de Spieracademie van Spierziekten Nederland.