Informatiebijeenkomst: Samen beslissen

LOGO_VSN_DEF_ nieuw

De patiëntenvereniging Spierziekten Nederland organiseert informatiebijeenkomsten voor mensen met een spierziekte en hun naasten.

‘Samen beslissen’ betekent dat u samen met uw arts of een andere hulpverlener beslist over welke zorg het beste bij u past. Uw hulpverlener geeft u informatie over de mogelijkheden en de medische voor- en nadelen. U bespreekt met elkaar wat dit betekent voor uw situatie. U geeft uw persoonlijke voorkeur aan; uw wensen en situatie zijn bepalend voor de uiteindelijke beslissing. Dat klinkt mooi maar wat betekent dat in de praktijk? Wat komt daarbij kijken? Hoe pak je dat aan? Weet de dokter niet wat het beste voor u is? Vragen die aan de orde komen in deze themabijeenkomst.

● Vrijdag 29 november 14.00-16.00 uur Baarn

Aanmelden

Spierziekten Nederland vraagt mensen om voor het bijwonen van een bijeenkomst lid te worden. Naast het bijwonen van bijeenkomsten biedt Spierziekten Nederland haar leden een magazine, een online nieuwsbrief en een persoonlijke digitaal documentatiecentrum. U kunt zich aanmelden op www.spierziekten.nl.

Kijk voor meer informatie en voor andere bijeenkomsten voor patiënten en naasten op de jaaragenda van de Spieracademie van Spierziekten Nederland.