Ledenparticipatie

LOGO_VSN_DEF_ nieuw

De patiëntenvereniging Spierziekten Nederland organiseert informatiebijeenkomsten voor mensen met een spierziekte en hun naasten.

Al meer dan vijftig jaar organiseert de regio Noord activiteiten voor haar leden. Wij praten graag met u in ontspannen sfeer over wat u belangrijk vindt en hoe de regio Noord aan uw wensen tegemoet kan komen. Welke bijeenkomsten zijn voor u relevant en welke onderwerpen ziet u graag terug? Door uw inbreng tijdens deze bijeenkomst hopen wij u in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Ook staan wij voor “verbinden” en horen we graag van u op welke manieren we de onderlinge betrokkenheid kunnen vergroten.

● Zaterdag 20 april 13.00-16.00 uur Beilen

Aanmelden

Spierziekten Nederland vraagt mensen om voor het bijwonen van een bijeenkomst lid te worden. Naast het bijwonen van bijeenkomsten biedt Spierziekten Nederland haar leden een magazine, een online nieuwsbrief en een persoonlijke digitaal documentatiecentrum. U kunt zich aanmelden op www.spierziekten.nl.

Kijk voor meer informatie en voor andere bijeenkomsten voor patiënten en naasten op de jaaragenda van de Spieracademie van Spierziekten Nederland.