Heeft u een vraag of opmerking? Lees hier hoe u ons kunt bereiken

Gepubliceerd op 25 oktober 2022

Heeft u een vraag voor het ALS Centrum of wilt u in contact komen met één van onze onderzoekers of medewerkers? U kunt ons bereiken via deze contact pagina of via info@als-centrum.nl.

Afspraak UMC Utrecht
Heeft u een vraag over uw afspraak in het UMC Utrecht met betrekking tot zorg of diagnostiek? Neem dan contact op met de polikliniek neuromusculaire ziekten. Zij plannen deze afspraken in en kunnen u verder helpen.

Medicijnstudies
Twijfelt u over deelname, het kiezen van een medicijnstudie of heeft u hierover andere vragen? Dan kunt u altijd contact met opnemen met het TRIAL team van het UMC Utrecht. Zij kunnen u verder helpen en meer informatie geven over de individuele studies.

  • E-mail: trialals@umcutrecht.nl (als u uw naam, geboortedatum en eventueel studienaam vermeldt in de mail, dan kan het trial team u sneller helpen).
  • Telefoonnummer: 088 75 532 04

Wetenschappelijk onderzoek zonder medicijnen
Via de onderstaande nummers kunt u contact opnemen voor vragen over wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en het verloop van ALS, PLS en PSMA, waarbij géén medicijnen getest worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld de NMZ Biobank, de MRI studie, de ALS-Electrode (EEG) studie, de EMG studie, de MEASURE studie en de Familiaire ALS studie, waaraan zowel patiënten als familieleden van familiaire ALS patiënten kunnen deelnemen.