Contact

Heeft u een vraag of opmerking voor ALS Centrum Nederland of wilt u in contact komen met een van onze onderzoekers of medewerkers? Laat het ons weten! Hieronder vind u de verschillende contactgegevens. Voor alle overige vragen kunt u onderaan deze pagina het contactformulier invullen.

Afspraak UMC Utrecht
Heeft u een vraag over uw afspraak in het UMC Utrecht met betrekking tot zorg of diagnostiek? Neem dan contact op met de polikliniek Neuromusculaire ziekten. Zij plannen deze afspraken in en kunnen u verder helpen.

Medicijnstudies
Twijfelt u over deelname, het kiezen van een medicijnstudie of heeft u hierover andere vragen? Dan kunt u altijd contact met opnemen met het TRIAL team van het UMC Utrecht. Zij kunnen u verder helpen en meer informatie geven over de individuele studies.

  • E-mail: trialALS@umcutrecht.nl (als u uw naam, geboortedatum en eventueel studienaam vermeldt in de mail, dan kan het trial team u sneller helpen).
  • Telefoonnummer: 088 75 532 04

Wetenschappelijk onderzoek zonder medicijnen
Via de onderstaande nummers kunt u contact opnemen voor vragen over wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en het verloop van ALS, PLS en PSMA, waarbij géén medicijnen getest worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld de NMZ Biobank, de MRI studie, de ALS-Electrode (EEG) studie, de EMG studie, de MEASURE studie en de Familiaire ALS studie, waaraan zowel patiënten als familieleden van familiaire ALS patiënten kunnen deelnemen.

NMZ Biobank:

Overig:

E-mail: ALS-onderzoek@umcutrecht.nl

  • MRI studie: tel. 088 75 512 21
  • ALS-Electrode (EEG) studie: tel. 088 75 511 64
  • EMG studie: 088 75 512 21
  • MEASURE studie: 088 75 553 98
  • Familiaire ALS studie: 088 75 679 94

Overige vragen

Voor alle overige vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om u binnen 3-5 werkdagen een reactie te sturen.

  • Geef een duidelijke omschrijving van uw vraag of opmerking. Op deze manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van resultaten en activiteiten van ALS Centrum Nederland, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief