Gratis E-cursus ‘Introductie ALS’ al door meer dan 1.000 mensen gevolgd

Gepubliceerd op 14 februari 2017

De e-cursus ‘Introductie ALS’ is al door meer dan 1.000 mensen gevolgd. Deze e-cursus is bedoeld voor iedereen betrokken bij de zorg voor een ALS-patiënt, zoals thuiszorgmedewerkers, paramedici van de ALS behandelteams en alle andere betrokkenen. De e-cursus is zowel geschikt voor mensen die sinds kort met ALS-patiënten werken als ervaren professionals die hun kennis willen updaten. Inmiddels hebben 653 zorgverleners het certificaat van deze e-cursus behaald. 

Volg ook de gratis e-cursus ‘Introductie ALS’ zodat u weer up-to-date bent over symptomen, behandeling en begeleiding bij ALS.

De e-cursus bevat de laatste inzichten op het gebied van de oorzaak van ALS, fysieke en cognitieve symptomen en behandeling. De e-cursus geeft een overzicht van het brede spectrum van symptomen en de begeleiding van de ALS behandelteams.

De e-cursus is gratis te volgen en duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt desgewenst onderdelen overslaan. Aan het eind van de e-cursus kunt u een persoonlijk certificaat downloaden als u voldoende vragen juist heeft beantwoord.

Schrijf u in voor deze e-cursus via het online platform van Elevate Health, het online platform dat de e-cursussen met ALS Centrum Nederland heeft ontwikkeld.
introcursus

Neuroloog dr. Michael van Es geeft in de e-curus ‘Introductie ALS’ uitleg over symptomen en de laatste inzichten over de oorzaak en behandeling van ALS.

Flyer e-cursus ‘Introductie ALS’

Deze e-cursus is mogelijk dankzij Stichting ALS Nederland, in het kader van het Project ALS Kennisplatform.

Meer e-cursussen over ALS

Lees ook over de andere e-cursussen over ALS:

  • ‘Verslikken bij ALS’
  • ‘Herkennen van irreële ziektepercepties’
  • ‘Beïnvloeden van ziektepercepties’