Uitnodiging voor focusgroep voor nieuw project Virtueel huis

Gepubliceerd op 14 augustus 2017

Het ALS Centrum is op zoek naar mensen met ALS, PSMA en PLS en hun naasten die mee willen denken met het project het Virtuele Huis in een bijeenkomst aanstaande 25 september. Het ALS Centrum ontwikkelt een website genaamd ‘virtueel huis met hulpmiddelen’. Het doel van deze website is om mensen een indruk te geven van hoe een huis aangepast kan worden en welke hulpmiddelen mogelijk zijn. 

Project Virtueel huis

Om zo lang mogelijk actief te blijven hebben mensen met ALS, PLS of PSMA hulpmiddelen nodig. Zij staan voor veel keuzes, welke hulpmiddelen aan te schaffen. Daarbij is best lastig en niet leuk om na te denken over wat je over een paar maanden of over een jaar niet meer kunt en welke hulpmiddelen je dan nodig hebt. Daarom wil het ALS Centrum Nederland duidelijke informatie over hulpmiddelen beeldend en laagdrempelig beschikbaar maken in een virtueel huis. Dit project wordt gefinancierd door Stichting ALS Nederland en wordt ontwikkeld in samenwerking met patiëntenvereniging ALS Patients Connected.

Denk mee in een focusgroep bijeenkomst

Om de eerste ideeën over dit virtuele huis voor te leggen willen we graag de mening van een aantal mensen met ALS en hun naasten vragen tijdens een focusgroep bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we discussiëren en vragen we u om een reactie te geven op de eerste concept voorstellen. We wegen graag zoveel mogelijk meningen mee in de beslissingen over het ontwerp van het virtuele huis.

Datum: 25 september aanstaande

Tijd: 16.00-17.30 uur

Locatie: UMC Utrecht

Aanmelden

Aanmelden voor deze focusgroep bijeenkomst kan bij Jonna Parren-Kramer (ergotherapeut, UMC Utrecht) via mail: J.Kramer-6@umcutrecht.nl.

Graag naam, contactgegevens (email en tel.nummer) vermelden.