IMPACT-ALS vragenlijst verlengd tot 31 december

Gepubliceerd op 4 december 2020

De internationale vragenlijst IMPACT-ALS voor mensen met ALS, PSMA en PLS en hun verzorgers is verlengd tot 31 december beschikbaar. In het internationale onderzoek willen onderzoekers een poging doen om de perceptie van mensen met ALS, PSMA en PLS en hun verzorgers te laten bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en diensten voor ALS.

Het initiatief, met de naam IMPACT-ALS (Investigating and Measuring Patient and Caregiver Trends about ALS), is een onderzoekssamenwerking tussen de industrie, Europese ALS-artsen en ALS-liefdadigheidsinstellingen en wordt gecoördineerd vanuit Ierland. Veel mensen met ALS, PSMA, PLS en hun naasten hebben de enquete al ingevuld, maar er kunnen nog mensen uit Nederland deelnemen.

De enquête is nu beschikbaar tot 31 december 2020. Het invullen duurt ongeveer 35 minuten duren en alle antwoorden zijn volledig anoniem.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

 

Dit onderzoek is geen onderzoek van het ALS Centrum zelf. Uw gegevens worden niet bij ons geregistreerd en komen rechtstreeks bij de onderzoekers terecht. Als u vragen of problemen heeft bij het invullen van de enquête, neem dan contact op met de onderzoekers via: ALS_Survey_Europe@apothecom.com.