Reserveren van de airstackset

Laatst bijgewerkt op 2 december 2019

Het ALS Centrum in het UMC Utrecht beschikt over een airstack uitleenset (gratis). De uitleenset bevat de juiste inhoud en is bedoeld voor ALS behandelteams die scholing willen geven.

De set bestaat uit 7 ballonnen met daarbij behorende mondstukken, slangen, maskers en neusknijpers. De trainingsset kan worden opgestuurd naar de instelling of kan worden opgehaald in het UMC Utrecht. Het toezenden van de set duurt ca 5-7 werkdagen. De kosten voor de retourzending zijn voor de lener.

Vul het onderstaande formulier in om de trainingsset te lenen. U ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van uw aanvraag per e-mail.

Houd er rekening mee dat er ruim van te voren gereserveerd moet worden (min. 3 weken). De trainingsset kan namelijk al in gebruik zijn.

Wanneer er een cursus wordt geannuleerd, willen wij u vriendelijk verzoeken om dit tijdig door te geven aan ons. Daarvoor kunt u mailen naar n.oner@umcutrecht.nl.

Nesrin Öner
  • administratief medewerker, UMC Utrecht

Als administratief medewerker houd ik mij bezig met het plannen van thuisbezoeken van ALS-patiënten en controlepersonen. Daarnaast ondersteun ik trainers met verschillende werkzaamheden rondom cursussen en trainingen.

Heeft u feedback op dit artikel? Laat het ons weten.