Tijdelijke actie: e-cursus ‘Herkennen ziektepercepties’ gratis

Gepubliceerd op 23 januari 2017

Het ALS Centrum biedt de e-cursus ‘Herkennen van irreële ziektepercepties’ kosteloos aan voor iedereen die de e-cursus ‘Introductie ALS’ voor 1 februari 2017 met goed gevolg afrondt. 

Volg nu de gratis introductie e-cursus. Als u deze introductiecursus met goed gevolg afrondt of al heeft afgerond (certificaat behaald), dan biedt het ALS Centrum u graag korting op de e-cursus ‘Herkennen van irreële ziektepercepties bij ALS’:

  1. Deze e-cursus zonder accreditatie is voor u gratis.
  2. Op deze e-cursus met accreditatie krijgt u 50% korting (de kosten zijn dan 25 euro).
  3. Deze e-cursus met accreditatie is gratis als minstens 4 teamleden (van 1 thuiszorgteam of ALS behandelteam) zich aanmelden.
Schrijf u nu in voor de e-cursus Intro ALS via Elevate. Na afronding van deze e-cursus ontvangt u per email de kortingscode voor de e-cursus ‘Herkennen van irreële ziektepercepties’.

Deze actie geldt van 1 december 2016 tot 1 februari 2017.

E-cursus ‘Introductie ALS’

Volg de gratis introductie e-cursus  nu! Het doorlopen van deze introductie e-cursus duurt ongeveer een uur. Weet u al veel over ALS? Desgewenst kunt u cursusonderdelen overslaan. Download uw certificaat aan het einde van de cursus als u voldoende vragen juist hebt beantwoord.

E-cursus ‘Herkennen van irreële ziektepercepties bij ALS’

Mensen met ALS moeten leren omgaan met een heel ander toekomstbeeld. Omdat het ziekteverloop bij ALS vaak snel verloopt, hebben zij weinig tijd om zich aan te passen. Hier gaan mensen op verschillende manieren mee om. Vraagt een patiënt beperkte hulp terwijl er eigenlijk veel meer zorg nodig is? Leer hoe u als zorgverlener in een gesprek met een patiënt en mantelzorger meer inzicht kunt krijgen in de ziektepercepties en hulpvraag.

Lees meer over de e-cursus ‘Herkennen van ziektepercepties bij ALS’

beeld_ecursus_herkennenziektepercepties

Deze actie is mogelijk dankzij sponsoring van Stichting ALS Nederland voor het project ALS Kennisplatform.