Programma ALS Congres 2018 bekend, schrijf je nu in

Gepubliceerd op 4 juni 2018

Het ALS Congres is hét congres voor alle zorgverleners van patiënten met ALS, PSMA en PLS. Het congres vind dit jaar plaats op vrijdag 28 september 2018 naar de Reehorst! Tijdens het ALS congres delen zorgverleners en onderzoekers hun resultaten en best practices om de zorg voor patiënten steeds beter te maken. Het volledige programma is vanaf nu online te bekijken. Daarnaast is online registratie vanaf vandaag ook geopend!

De multidisciplinaire ALS behandelteams, thuiszorgteams, huisartsen, eerstelijns paramedici en centra voor thuisbeademing (CTB’s) hebben allen een belangrijke rol in de zorg voor mensen met ALS, PSMA en PLS. Al deze zorgverleners zijn van harte welkom op het ALS congres.

Het programma is dit jaar opnieuw met veel zorg in elkaar gezet door de programmacommissie. Naast een plenair programma zijn er ook weer twee workshoprondes waar deelnemers aan mee kunnen nemen. Tijdens de pauzes, inloop en borrel kunnen deelnemers een kijkje nemen bij de posterpresentaties en stands. Het programmaoverzicht is hier te downloaden

> Klik hier voor meer informatie en registratie