Programma ALS Congres bekend

Gepubliceerd op 16 juli 2019

Het ALS Congres is hét congres voor alle zorgverleners van patiënten met ALS, PSMA en PLS. Het congres vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 september 2019 in de Reehorst in Ede! Tijdens het ALS congres delen zorgverleners en onderzoekers hun resultaten en best practices om de zorg voor patiënten steeds beter te maken. Het volledige programma is vanaf nu online te bekijken. Daarnaast is online registratie vanaf vandaag ook geopend!

De multidisciplinaire ALS behandelteams, thuiszorgteams, huisartsen, eerstelijns paramedici en centra voor thuisbeademing (CTB’s) hebben allen een belangrijke rol in de zorg voor mensen met ALS, PSMA en PLS. Al deze zorgverleners zijn van harte welkom op het ALS congres.

Het programma is dit jaar opnieuw met veel zorg in elkaar gezet door de programmacommissie. Naast een plenair programma zijn er ook weer twee workshoprondes waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Tijdens de pauzes, inloop en borrel kunnen deelnemers een kijkje nemen bij de posterpresentaties en stands.

Klik hier voor meer informatie en registratie