Terugkijken ALS, PSMA en PLS patiënten en naastendag

Gepubliceerd op 27 november 2020

Op 21 november 2020 organiseerden het ALS Centrum, ALS Patients Connected, Spierziekten Nederland en Stichting ALS gezamenlijk de tweede editie van de ALS, PSMA en PLS patiënten- en naastendag. Ruim 400 mensen met ALS, PSMA en PLS en hun naasten woonden live de uitzending bij die te volgen was via een livestream. De uitzending is vanaf vandaag terug te kijken via de knop onderaan dit bericht.

De bijeenkomst was speciaal bedoeld voor alle ALS-, PSMA- en PLS-patiënten en hun naasten. Door de maatregelen rondom het coronavirus vond deze editie online plaats en was ingekort tot twee lezingen: een van prof. dr. Leonard van den Berg, hoogleraar neurologie UMC Utrecht en coördinator ALS Centrum, en een van drs. Esther Kruitwagen, revalidatiearts UMC Utrecht en coördinator ALS Zorgnetwerk.

In een gezamenlijke nieuwsbrief kunt u verslagen van de twee lezingen teruglezen. Ook zijn handige linkjes naar nadere informatie op de website van het ALS Centrum opgenomen. De nieuwsbrief is te downloaden via onderstaande link:

Nieuwsbrief ALS, PSMA en PLS patienten en naastendag_def

Uitzending terugkijken

Heeft u de uitzending gemist? Of wilt u alles nog een keer rustig terugkijken? De livestream is in zijn geheel terug te kijken via de volgende link:

Livestream terugkijken