Tot 1 juni 50% korting op alle e-cursussen

Gepubliceerd op 30 april 2020

Het ALS Centrum Nederland biedt online e-cursussen aan voor zorgverleners. Hiermee kan je gemakkelijk en snel je kennis over ALS bijspijkeren. Vanaf vandaag starten wij een kortingsactie waarbij we 50% korting geven op alle cursussen. Deze kortingsactie zal lopen tot 1 juni 2020.

Elke cursus duurt gemiddeld 2 uur en kan op ieder moment gepauzeerd en weer hervat worden. Hierdoor kan je geheel in je eigen tijd en tempo een cursus naar keuze doorlopen. Wanneer alle verplichte leeractiviteiten zijn voltooid, ontvang je een certificaat.

Momenteel hebben wij vijf e-cursussen online staan:

De nieuwe kortingsprijzen van de cursussen (met uitzondering van de gratis cursus ‘Introductie ALS’) zijn €12,50 zonder accreditatie en €25 met accreditatiepunten. Grijp daarom nu je kans om nieuwe kennis over ALS te vergaren of oude kennis op te frissen!

Aanmelding

Wilt u gebruik maken van de kortingsactie? Mail dan de naam van de cursus en of u gebruik wilt maken van de accreditatiepunten naar Nesrin Öner, administratief medewerkster ALS Centrum, N.Oner@umcutrecht.nl.

Helpdesk Elevate Health

Mocht u problemen ervaren bij het inschrijven of doorlopen van een van de e-cursussen, bel dan de helpdesk van Elevate Health op tel: +31 (0)30 253 7225 of mail naar info@elevatehealth.eu.

De ontwikkeling van de e-cursussen is gefinancierd door Stichting ALS Nederland