Zomeractie: Korting op e-cursus ‘Verslikken bij ALS’ verlengd!

Gepubliceerd op 16 juni 2017

Het ALS Centrum biedt korting op de e-cursus ‘Verslikken bij ALS’ aan iedereen die de e-cursus ‘Introductie ALS’ voor 31 augustus 2017 met goed gevolg afrondt. 

Volg nu de gratis introductie e-cursus. Als u deze introductiecursus met goed gevolg afrondt of al heeft afgerond (certificaat behaald), dan biedt het ALS Centrum u 50% korting op de e-cursus ‘Verslikken bij ALS’:

Kortingsactie 1. : Op deze e-cursus met accreditatie krijgt u 50% korting (de kosten zijn dan 25 euro).
Kortingsactie 2. : Op deze e-cursus zonder accreditatie krijgt u 50% korting (de kosten zijn dan 12,50 euro).
Kortingsactie 3. : Deze e-cursus met accreditatie is gratis als minstens 6 leden van uw ALS behandelteam/thuiszorgteam zich aanmelden.

Aanmelden ‘Zomeractie’

Heeft u de e-cursus ‘Introductie ALS’ afgerond en wilt u gebruik maken van de kortingsactie voor de e-cursus ‘Verslikken bij ALS’? Mail dan uw naam, e-mailadres en van welke kortingsactie u gebruik wilt maken (onderstaande 1,2 of 3) in een e-mail aan Nesrin Öner, administratief medewerker ALS Centrum, N.Oner@umcutrecht.nl.

Deze actie geldt van 15 juni tot 31 augustus 2017.

E-cursus ‘Introductie ALS’

Volg de gratis introductie e-cursus nu! Het doorlopen van deze introductie e-cursus duurt ongeveer een uur. Weet u al veel over ALS? Desgewenst kunt u cursusonderdelen overslaan. Download uw certificaat aan het einde van de cursus als u voldoende vragen juist hebt beantwoord.

Schrijf u nu in voor de gratis e-cursus Intro ALS via Elevate.

E-cursus ‘Verslikken bij ALS’

In de e-cursus ‘Verslikken bij ALS’ leert u hoe een normale slikbeweging verloopt en wat er mis kan gaan door spierzwakte in het mond- en keelgebied. U leert om een verminderde slikfunctie te herkennen en hoe u een verslikken kunt voorkomen of zo goed mogelijk kunt handelen als een patiënt zich verslikt.

Lees meer over de e-cursus ‘Verslikken bij ALS’

 

Helpdesk Elevate Health

Mocht u problemen ervaren bij het inschrijven of doorlopen van een van de e-cursussen, bel dan de helpdesk van Elevate Health op tel: 088 755 0982 of mail naar info@elevatehealth.eu.